210 93.18.881, Κιν: 6945 89.56.89, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΜΑΝΤΖΑΣ, ΙΑΤΡΟΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ, ΟΜΗΡΟΥ 53 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

BIORESONANCE

TI EINAI O ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ – BIORESONANCE?

Ο Βιοσυντονισμός είναι μία μέθοδος προσέγγισης που δείχνει την δυσαρμονία όταν αυτή υφίσταται στα πλαίσια μίας ενεργητικής ανισορροπίας σε επίπεδο κυτταρικό καθώς και σε οργανικό.

Αυτό γίνεται μέσω συχνοτήτων οι οποίες ανιχνεύονται σε ζώντες οργανισμούς που στέλνονται από τα διάφορα κύτταρα, αρκετές από αυτές μπορεί να δείχνουν μια μεταβολή η οποια να δείχνει αλλαγή που πιθανόν να είναι η αρχή κάποιας παθοφυσιολογικής
διαταραχής, η οποία μπορεί να εξελιχθεί σε βλάβη του αντίστοιχου οργάνου.

Η χρησιμότητα που προκύπτει από την διενέργεια έλεγχου μέσω της εξέτασης με τη μέθοδο του βιοσυντονισμού αφορά στο ότι μπορεί να τσεκάρει μία μη επαρκή λειτουργία κάποιου οργάνου παραδείγματος χάριν του θυρεοειδούς χωρίς ο εξεταζόμενος να έχει κάποια εμφανή συμπτώματα ακόμα, γεγονός το οποίο δίνει την δυνατότητα να προβεί σε κλινικό έλεγχο καθώς και στις απαραίτητες παρακλινικές εξετάσεις πολύ νωρίτερα από ότι θα συνέβαινε όταν θα εκδηλώνονταν τα σημάδια της πάθησης.

Είναι προφανές ότι ο χρόνος αντιμετώπισης σε πρώτο στάδιο είναι σημαντικός στα πλαίσια της υγείας του ασθενούς. Κατά αντίστοιχο τρόπο μπορεί να ελεγχθεί και η πορεία κάποιου που ήδη νοσεί η βρίσκεται υπό αγωγή. Με τον βιοσυντονισμό μπορεί να ελεγχθεί και να διατηρηθεί η καλή κατάσταση της υγείας του ανθρώπου.

Όπως και η Ομοιοπαθητική η οποία εναρμονίζεται κάλιστα με τη μέθοδο του Βιοσυντοσισμου, αυτές ανάγονται στα πλαίσια της Ολιστικής Ιατρικής, πράγμα που σημαίνει οτι ο ιατρός βλέπει τον άνθρωπο ως σύνολο πνευματικό, συναισθηματικό και σωματικό. Άλλωστε η εκδήλωση της ασθένειας όπως έχει ειπωθεί και σε άλλο άρθρο είναι η σωματοποίηση του ψυχικού πόνου.

Εξέταση με την μέθοδο του βιοσυντονισμου

Η εξέταση είναι ανώδυνη και διαρκεί λίγο χρονικό διάστημα. Ο εξεταζόμενος βάζει τα
ηλεκτρόδια τα οποία είναι συνδεδεμένα στην συσκευή βιοσυντονισμού η οποία με τη σειρά
της είναι συνδεδεμένη με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή.

ΒΑΡΟΣ( Απωλεια,ελεγχος)-ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

Ο βιοσυντονισμός μπορεί να βοηθήσει σε λελογισμένο πλαίσιο την σταδιακή μείωση βάρους, χωρίς ακρότητες , στερήσεις και υπερβολές. Με τη μέθοδο αυτή μπορούμε να δούμε απώλεια σταδιακή κάθε μήνα ανάλογα τον τύπο του καθε άνθρωπου και το ιατρικό ιστορικό του.

PH test (preventive health test) ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΥΓΕΙΑΣ

Το προληπτικό τεστ υγείας αφορά στον έλεγχο των διαφορων συστημάτων του οργανισμου.

Τεστ δυσανεξίας - Εξέταση τροφών και προϊόντων

Με τη μέθοδο του βιοσυντονισμού μπορούμε να προβούμε σε έλεγχο πάνω από 840
τροφών και προϊόντων αυτών που καταναλώνει ο κάθε άνθρωπος.

Επιπλέον εξετάσεις με τον βιοσυντονισμό

Συμπληρωματικές εξετάσεις του ελέγχου τροφών και προϊόντων

Επικοινωνία - Omiopathitiki.com